Hlavní obsah

Bilbao - Girona 3:2Girona po další porážce ztrácí ve španělské lize na Real Madrid už šest bodů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhá Girona prohrála ve španělské fotbalové lize v Bilbau 2:3 a po 25. kole ztrácí na vedoucí Real Madrid šest bodů. Dva góly vítězů dal Álex Berenguer, který otevřel skóre už ve druhé minutě.

Foto: Profimedia.cz

Zklamaní fotbalisté Girony

Článek

Kataláncům, kteří jsou velkým překvapením soutěže, jakoby docházel dech. Svěřenci kouče Míchela utrpěli druhou porážku za sebou a nevyhráli už potřetí v řadě.

V listopadu doma s Bilbaem remizovali 1:1, ze hřiště pátého týmu tabulky si ale neodvedli ani bod. Bereanguer hned v úvodu potrestal chybu v rozehrávce hostů a v 56. minutě získal Athleticu znovu vedení poté, co se zblízka prosadil Cygankov.

Také jeho druhé brance předcházela minela hostů. Po hodině hry zvýšil na 3:1 Iňaki Williams a devátým gólem v soutěži se dotáhl na nejlepšího týmového střelce Guruzetu. Girona zápas zdramatizovala po zásahu Erica Garcíi z 75. minuty, ale šance na vyrovnání v závěru promarnila.

Španělská fotbalová liga - 25. kolo:
Bilbao - Girona 3:2 ( 2. a 56. Berenguer, 60. I. Williams - 49. Cygankov, 75. E. García).

Reklama

Související témata: