Hlavní obsah

Barcelona - Eibar 6:1Messi koncertoval a čtyřmi góly pomohl Barceloně k vysoké výhře nad Eibarem

Valencie/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Valencie dál frčí španělskou ligou bez porážky. V úterním utkání 5. kola vyhráli doma nad Málagou vysoko 5:0 a v tabulce jsou na průběžném třetím místě. Málaga je poslední bez bodu. Druhý zápas se proměnil ve velké představení Argentince Lea Messiho. Ten zaznamenal čtyři góly a Barcelona vyhrála nad Eibarem vysoko 6:1. Katalánci vyhráli i svůj pátý zápas v nové sezóně španělské ligy.

Článek

Valencie na domácím stadiónu potvrdila roli favorita. Do přestávky sice vedla jen 1:0, pak ale začal úřadovat Zaza a hattrickem rozhodl utkání. Chvíli před koncem pak zpečetil debakl hostů pátým zásahem Rodrigo.

Ve druhém duelu se rovněž dařilo favoritovi. Barcelonu poslal v duelu s Eibarem po dvaceti minutách z penalty Messi, a když ještě do přestávky Katalánci zvýšili na 2:0, nebylo co řešit. Camp Nou viděl i po přestávce další góly. Hvězdný Argentinec s desítkou na zádech přidal další tři zásahy (zaznamenal 39. hattrick v kariéře) a jednou se trefil i Denis Suárez. Za stavu 3:0 se čestného úspěchu dočkali i hosté, k bodovému zisku však měli hodně daleko. Prohráli vysoko 1:6.

Španělská fotbalová liga - 5. kolo
Valencie - Málaga 5:0 (55., 60. a 63. Zaza, 17. Mina, 86. Rodrigo),
FC Barcelona - Eibar 6:1 (20. z pen., 59., 62. a 87. Messi, 38. Paulinho, 53. Suárez - 57. Enrich.

Reklama