Hlavní obsah

Poprask v Madridu! Hvězdný Bale vzdal boj o titul, posmívá se Realu? Fanoušci zuří

Smolař roku? Nebo hvězda, která se opakovaně posmívá svému klubu? Španělská média mají jasno o jediné věci. V hlavní roli skandálního příběhu je velšský křídelník Gareth Bale. Mnohdy opomíjený hráč měl dostat šanci nastoupit za Real Madrid v utkání španělské ligy proti Espanyolu, kde může Bílý balet slavit mistrovský titul. Dvaatřicetiletý hráč však oznámil, že je zraněný a fanoušci buď zuří, nebo jen bezradně kroutí hlavou.

Foto: Profimedia.cz

Velšský fotbalista Gareth Bale vzdal kvůli zranění zápas Realu Madrid.

Článek

Bale se v Realu Madrid trápí. Minulou sezonu strávil na hostování v anglickém Tottenhamu, jenže ani pauza na Ostrovech na jeho roli v Bílém baletu nic nezměnila. Pod koučem Carlem Ancelottim dál nastupuje sporadicky, 270 minut odkopaných během sedmi utkání není vizitkou, kterou by se Velšan měl nějak pyšnit. Stejně jako jediným zářezem v kolonce vstřelených gólů. Přesto mu právě v titulové bitvě chtěl dát italský kouč šanci, když chtěl šetřit opory pro odvetné semifinále Ligy mistrů.

Hráč však trenérskému týmu oznámil, že jej bolí záda a nastoupit proti Espanyolu nemůže. Podobný scénář navíc nenastal poprvé. Třeba 20. března vzdal podobným způsobem start v prestižní bitvě s Barcelonou. Den po utkání se ale normálně zapojil do tréninkového procesu. Bílý balet přitom s odvěkým rivalem ostudně prohrál 0:4 a velšský fotbalista se údajně ani neobtěžoval přijít na stadion.

Při oslavách nedávného postupu do semifinále Ligy mistrů přes londýnskou Chelsea pro změnu Bale vypadal, že ho úspěch týmu, který mu vyplácí v přepočtu 600 tisíc liber týdně, snad i mrzí... Proto není divu, že by se po sezoně měla hvězda s Realem Madrid definitivně rozejít, když se mluví o odchodu Balea do zámoří. Že loučení bude mít vzhledem ke zmíněným událostem hořkou pachuť, o tom asi není třeba pochybovat...

Reklama

Související témata: