Hlavní obsah

R. Sociedad - Girona 2:2Real Madrid porazil Getafe a vystřídal na druhém místě Atlético Madrid

Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid porazili v 34. kole španělské ligy Getafe 1:0 a v neúplné tabulce vystřídali na druhém místě městské rivaly z Atlética. Ti nyní zaostávají o dva body, mají ale k dobru nedělní utkání v Elche. O výhře "Bílého baletu" rozhodl v 70. minutě umístěnou střelou zpoza vápna Marco Asensio. Na vedoucí Barcelonu ztrácí Real Madrid 11 bodů a má o zápas více.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Fotbalista Realu madrid Vinicius Junior během zápasu s Getafe.

Článek

Fotbalisté San Sebastianu remizovali doma 2:2 s Gironou a na čtvrtém místě tabulky ztratili body v boji o Ligu mistrů. Všechny čtyři branky v San Sebastianu padly v prvním dějství. Domácí si v úvodní půlhodině vybudovali dvougólový náskok zásluhou kapitána Oyarzabala a veterána Silvy. O vyrovnání se zasloužili Couto a ve třetí nastavené minutě Stuani. Hosté přitom hráli bez zraněného nejlepšího střelce Castellanose, který v předchozích třech zápasech dal šest gólů.

Pátý Villarreal se díky výhře 5:1 nad Bilbaem přiblížil k Realu Sociedad na rozdíl pěti bodů. Bilbao nedokázalo zvítězit počtvrté v řadě a opustilo pohárové příčky. O vítězství "Žluté ponorky" se zasloužili dvougóloví střelci Jackson, který si bilanci v sezoně vylepšil na devět branek, a Baena. Zbylý gól si dali hosté sami.

Španělská fotbalová liga - 34. kolo:
San Sebastian - Girona 2:2 (5. Oyarzabal, 24, Silva - 37. Couto, 45.+3 Stuani),
Pamplona - Almería 3:1 (46. Budimir, 51. Azzalzúlí, 81. Gómez - 90.+2 Lazaro)
Villarreal - Bilbao 5:1 (24. a 90. Baena, 37. a 50. Jackson, 61. vlastní Paredes - 45.+3 Sancet z pen.),
Real Madrid - Getafe 1:0 (70. Asensio).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články