Hlavní obsah

Ronaldo přijel s nadváhou a nechce se mu trénovat

MADRID

Brazilského fotbalového útočníka Ronalda čeká před novou sezónou pořádná dřina, aby se dostal do formy. Světový šampión údajně dorazil na soustředění Realu Madrid v mizerné kondici a s pěti kilogramy navrch. Navíc rozzlobil kouče Jose Antonia Camacha tím, že se mu nechce příliš trénovat.

Foto: ČTK/AP

Brazilský útočník Ronaldo.

Článek

Ronalda poznámky ve španělských médiích rozladily. Než začne nový ročník, bude prý v pohodě. "Nevím, kolikrát se v sezóně trefím, ale chci být v dobré formě a pak bych mohl odehrát další vydařenou sezónu," mínil brazilský útočník. Loni vsítil 24 gólů, ovšem ani tahle nadílka nestačila Realu na lepší než čtvrté místo v tabulce, takže madridské hvězdy budou muset bojovat o Ligu mistrů v předkole.

Možná i kvůli otazníkům kolem Ronaldovy formy Camacho překvapivě prohlásil, že počítá pro příští sezónu s Fernandem Morientesem. Španělský útočník v minulém ročníku během hostování v Monaku dovedl knížecí tým do finále Ligy mistrů.

Očekávalo se, že se s rolí věčného náhradníka v Realu nesmíří a odejde jinam. "Měl jsem s Fernandem schůzku a řekl mi, že chce zůstat," uvedl Camacho. Spekulovalo se o tom, že Morientes by mohl být součástí výměny za Patricka Vieiru z Arsenalu.

Reklama

Související témata: