Hlavní obsah

Suárez umí. Patičkou sázel góly i na tréninku

Uruguayský fotbalový útočník Luis Suárez zářil během 16. kola La Ligy proti Mallorce, když dal nádherný gól patičkou, a podílel se tak na vítězství 5:2. Barcelona teď zveřejnila video z pátečního tréninku. Na něm dvaatřicetiletý uruguayský reprezentant předvádí podobný kousek. Podívat se na něj můžete ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Luis Suárez předvedl parádní patičku na tréninkuVideo: sntv

 
Článek

Pohlednou akcí potěšili fotbalisté Barcelony v sobotu publikum na Camp Nou, na jejímž konci byl Luis Suárez, který nádhernou patičkou překonal gólmana Mallorky Manola Reinu. Měl hráč své zakončení pečlivě natrénované?

Na internetu se objevilo video z pátečního tréninku katalánského velkoklubu. Na něm se útočník uruguayské fotbalové reprezentace předvádí v podobném duchu jako v utkání s Mallorkou. Centr spoluhráče sklepává ze vzduchu rovněž patičkou.

Dalšího představení barcelonských hvězd se fanoušci dočkají už v úterý večer, kdy španělský celek čeká zápas na půdě Interu Milán v rámci závěrečného kola skupinové fáze Ligy mistrů. Zatímco Messi a spol. mají už s předstihem zajištěnou prví příčku ve skupině F, Milán bude na dálku bojovat s Borussií Dortmund o postup do vyřazovací části.

Reklama

Související témata: