Hlavní obsah

Útočníci Agüero a Dembélé se zapojili do tréninku Barcelony

Fotbaloví útočníci Sergio Agüero a Ousmane Dembélé se po několika měsících absence způsobené zraněním zapojili do dnešního tréninku Barcelony. O jejich možném startu ve víkendovém ligovém utkání s Valencií však rozhodne ještě kontrolní lékařské vyšetření. Klub informoval o návratu hráčů na svých oficiálních stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ousmane Dembélé z Barcelony na archivním snímku během utkání základní skupiny Ligy mistrů se Slavií.

Článek

Čtyřiadvacetiletý francouzský reprezentant Dembélé trénoval poprvé od červnové operace, kdy si v utkání mistrovství Evropy proti Maďarsku poranil pravé koleno. Jeho o devět let starší argentinský spoluhráč Agüero, jenž přišel v létě do Barcelony jako volný hráč z Manchesteru City, měl pro změnu od srpna potíže s pravým lýtkem.

Katalánský velkoklub neprožívá po odchodu hvězdného Lionela Messiho vydařený vstup do sezony a aktuálně mu ve španělské nejvyšší soutěži patří s 12 body devátá příčka. V Lize mistrů tým trenéra Ronalda Koemana prohrál oba dosavadní duely, s Bayernem Mnichov a Benficou Lisabon shodně 0:3. Napříč všemi soutěžemi vyhrála Barcelona jen jedno z posledních pěti utkání.

Reklama