Hlavní obsah

Bláznivá reakce na Messiho parádní gól. Ferdinand s Linekerem v televizním studiu doslova šíleli

Barcelona/Praha

Jako by nemohli uvěřit vlastním očím. Argentinec Lionel Messi se během středečního semifinálového duelu na půdě Barcelony trefil do sítě Liverpoolu hned dvakrát. A zejména jeho druhá branka na 3:0 z přímého volného kopu snese to nejpřísnější měřítko. Uchváceni z dokonalého provedení byli i komentátoři televizní stanice BT Sport Gary Lineker a Rio Ferdinand. Jejich reakce vás pobaví.

Sestřih semifinále LM: Barcelona - Liverpool 3:0Video: O2 TV Sport

 
Článek

Barcelona na pátý pokus prolomila liverpoolskou auru neporazitelnosti na Camp Nou a konečně dokázala před vlastními fanoušky anglického soupeře porazit. Velkou zásluhu na tom mělo barcelonské eso Lionel Messi, který se prosadil v 75. a v 82. minutě duelu. A hlavně jeho druhá branka zvedla všechny ze židle.

Barcelona dostala osm minut před koncem střetnutí možnost zahrávat přímý volný kop. K míči se postavil Lionel Messi a nekompromisní střelou z pořádné dálky nedal gólmanovi Alissonovi sebemenší šanci. Bývalí angličtí reprezentanti Lineker s Ferdinandem sledovali zápas přímo na stadionu v televizním studiu stanice BT Sport. A tomu, co se odehrálo před jejich zraky, jako by nedokázali uvěřit.

„WOW! Prostě wow. Messi právě vstřelil svůj šestistý gól za Barcelonu. A to nejlepším přímákem, jaký jste kdy viděli," napsal známý komentátor fotbalového dění Lineker na sociální síť Twitter bezprostředně po Argentincově trefě.

Rio Ferdinand se jako bývalý hráč Manchesteru United netajil tím, že by postup do finále přál raději španělskému klubu. A jeho přání se mu s velkou pravděpodobností vyplní. Barcelona už je jednou nohou ve finále. Výsledek 0:3 nedává svěřencům Jürgena Kloppa do odvety zrovna velké šance.

Německý stratég se během pozápasové tiskové konference nechal slyšet, že prioritou teď pro Liverpool bude jednoznačně zvládnout ligové utkání s Newcastlem a pokusit se získat titul v Premier League.

Reklama

Související témata: