Hlavní obsah

Hazard se omluvil fanouškům

Nasypal si popel na hlavu. Belgický fotbalista Eden Hazard se veřejně omluvil fanouškům za své jednání po konci středečního odvetného duelu semifinále Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Chelsea. Třicetiletý záložník se ocitl pod palbou kritiky za to, že po nezdaru jeho týmu a vypadnutí ze soutěže vtipkoval se svými bývalými spoluhráči z londýnského celku a dobře se u toho bavil.

Domácí Cesar Azpilicueta s Edenem Hazardem z Realu MadridVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Belgický fotbalista se ve středu vrátil do svého bývalého domova na Stamford Bridge. Bílému baletu s Hazardem v základní sestavě ale odveta semifinále proti Chelsea vůbec nevyšla. Byla z toho prohra 0:2 a konec v milionářské soutěži.

Po závěrečném hvizdu zachytily televizní kamery Hazarda, jak v rozjařené náladě vtipkuje se svými bývalými parťáky Kurtem Zoumou a Édouardem Mendym a fanouškům španělského celku to pochopitelně vůbec nebylo po chuti.

Na sociálních sítích se strhla bouře. Belgický fotbalista se následně prostřednictvím Instagramu za své jednání fanouškům omluvil.

„Omlouvám se. Četl jsem mnoho názorů a nebylo mým úmyslem fanoušky Realu Madrid urazit," napsal Hazard. „Hrát za Real bylo vždy mým snem a přišel jsem sem proto, abych vyhrával. Sezona ještě neskončila a společně musíme zabojovat o titul La Ligy!" dodal.

Fotbalisté Realu musí středeční nezdar rychle hodit za hlavu. Už v neděli je čeká domácí duel se Sevillou. V tabulce první Atlético Madrid hraje o den dříve na půdě Barcelony. Real se tak v případě vlastní výhry a zaváhání Simeoneho výběru může čtyři kola před koncem soutěže vyhoupnout do čela španělské ligy.

Reklama

Související témata: