Hlavní obsah

Když dá Juventus gól, srdcař Nedvěd se raduje jako malý kluk

Turín

Bývalý fotbalista a nynější manažer Pavel Nedvěd svůj Juventus zbožňuje. A když dá někdo ze Staré dámy gól, umí se radovat jako malý kluk. Kamery Grande Paola zachytily po druhém gólu Juve v zápase Ligy mistrů proti Seville.

Pavel Nedvěd se raduje s dalšími členy vedení z gólu Juventusu

 
Článek

Loňská sezóna byla pro turínský celek snová. Obhajoba mistrovského titulu, vítězství v Italském poháru a jako třešnička na dortu účast ve finále Ligy mistrů. To letos se italskému gigantovi nedaří. V lize z šesti zápasů vyhrál jediný a až z patnácté příčky ztrácí na čelo tabulky už deset bodů.

Alespoň že v Champions League se daří. Po překvapivé výhře na Etihad Stadium, stánku Manchesteru City, vyhrál Juventus také v prvním domácím utkání proti Seville. Vítězství se ale nerodilo snadno. Na konci úvodní půle sice otevřel skóre Morata, ale Stará dáma se o výsledek musela strachovat celou druhou půli.

Klid a, jak je vidět na videu, hlavně radost, zařídil Juventusu až střídající Zaza, který přidal pojišťující druhou branku. Po jeho zásahu Nedvěd vyskočil ze sedačky a s dětským nadšením se objal s manažerem Massimilianem Allegrim a majitelem Andreou Agnellim.

Nedvěd je zkrátka srdcař. „Svůj" Juventus neopustil ani jako hráč, když byl v roce 2006 klub přeřazen z důvodu korupčního skandálu do druhé italské ligy. Vedle Nedvěda v týmu zůstaly další hvězdy jako Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon či David Trezeguet, kteří týmu hned v sezóně 2006/07 pomohli k návratu Juve mezi elitu.

Reklama