Hlavní obsah

Koumáci Luiz a Ibrahimovic si poradili po svém. Kampak na ně se sprejem, upatlali si novou čáru

Paříž

Dělej, mázni to kus vedle. Dokud nekouká! Takhle nějak možná vypadala konverzace dvou hvězd Paris SG. Zlatan Ibrahimovic tak mohl nabádat spoluhráče Davida Luize, aby v prvním osmifinále fotbalové LM pozměnil místo, které jim pro rozehrávání přímého volného kopu proti Chelsea nařídil turecký sudí Cüneyt Cakir. Možná však byl duchovním otcem drzé myšlenky a ještě drzejšího činu sám Luiz, nikdo ho ani nemusel o nic žádat.

Foto: Repro TV

David Luiz a Zlatan Ibrahimovic posouvají míč z předepsané pozice.

Článek

Obě esa domácích obhlížela situaci a zkoumala, jak překvapit soupeře z přímého kopu poblíž pokutového území. Místo pro zahrávání se jim nezdálo optimální, snad ho Luiz a Ibrahimovic chtěli pozměnit i kvůli tomu, že Courtois v bráně Chelsea už stavěl zeď a dodatečná odchylka, třeba i jen pár decimetrů, se jim mohla hodit.

Pěna ze spreje se přitom dosud jevila jako takřka posvátná, hráči ji spořádaně respektovali. Ti u míče i ti ve zdi. Luiz ale tentokrát sprej nabral rukou a čáru v klidu o kus přesunul, nikdo si toho pořádně ani nevšiml. Snad i proto, že sprej vskutku z trávníku rychle mizí.

Reklama

Související témata: