Hlavní obsah

Lukaku proti českému tandemu, Barca kontra Stará dáma. Televizní hody začínají!

Tři, dva, jedna - start! Dnes večer začíná osmi zápasy skupinová fáze fotbalové Ligy mistrů. Basilej s Tomášem Vaclíkem a Markem Suchým čeká těžký úvod na hřišti úřadujícího vítěze Evropské ligy Manchesteru United. Třetí český reprezentant v soutěži Patrik Schick si kvůli zranění neodbude premiéru za AS Řím v domácím utkání s Atlétikem Madrid. Na Sport.cz můžete v on-line reportážích sledovat zápasy Manchester United - Basilej a Barcelona - Juventus Turín.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Romelu Lukaku a spol. hrozí Basileji s českými reprezentanty...

Článek

Vaclíka a spol. čeká přímo ďábelská premiéra. "Když jsem chytal první rok v Basileji, tak jsme hráli první zápas na Realu Madrid, teď budeme otevírat skupinu na Old Trafford. Vstup do skupiny bude hodně důležitý a asi nejnáročnější, co můžeme mít," avizoval Tomáš Vaclík na nedávném reprezentačním srazu.

Fanoušci fotbalu se mohou těšit na televizní hody. ČT sport pokračuje v osvědčeném modelu. V úterý přímý přenos se studiem, ve středu večer pak po skončení zápasů sestřih včech utkání. Na úvod startuje očekávaným šlágrem Barcelona - Juventus Turín.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal pak každý hrací týden nabídnou dokonce osm exkluzivních přímých přenosů, navíc nově jsou všechna utkání s českým komentářem. Chybět nebudou ani tradiční studia Petra Svěceného. V úterý i ve středu začínají živé přenosy již ve 20:10.

Všechny přímé přenosy s českým komentářem

„Z Ligy mistrů máme nyní osm nejatraktivnějších zápasů každý hrací týden, vždy v úterý a ve středu po čtyřech utkáních. Novinkou bude, že všechny přímé přenosy odvysíláme s českým komentářem. Rozhodli jsme se tak na základě diváckého zájmu, a také faktu, že český fanoušek preferuje především utkání doprovázená komentářem v českém jazyce," vysvětluje Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. Možnost sledovat duely s originálním komentářem bude i nadále zachována.

Zápasová studia Ligy mistrů má opět plně ve své režii moderátor Petr Svěcený. V průběhu celého ročníku si bude zvát celou řadu zajímavých hostů, expertů a odborníků. Například v úterý dorazí do studia Karel Poborský, bývalý skvělý reprezentační záložník, který za svoji bohatou kariéru prošel takovými kluby jako Benfica Lisabon, Lazio Řím nebo Manchester United. Diváci se mohou těšit i na odborné analýzy od Karola Kisela nebo ve středu na Tomáše Ujfalušiho, jenž dokázal s Atlétikem Madrid vyhrát Evropskou ligu i Superpohár.

Hned v prvním hracím dni nabídne O2 TV právě atraktivní českou stopu. Duel Basileje Marka Suchého a brankáře Tomáše Vaclíka na slavném Old Trafford. Čeští reprezentanti budou čelit značné útočné síle především v podání belgického kanonýra Romela Lukaka.

Reklama

Související témata: