Hlavní obsah

Obránce Hakimí je před LM sedmým nakaženým hráčem Interu

Milán

Fotbalisté Interu Milán zaznamenali před večerním zápasem Ligy mistrů s Mönchengladbachem další případ koronaviru v týmu. Sedmým pozitivně testovaným hráčem se stal Ašraf Hakimí. Nákaza je naopak na ústupu v Janově, který hlásí dalších pět uzdravených hráčů.

Foto: Daniele Mascolo, Reuters

Ašraf Hakimí z Interu Milán při derby s AC.

Článek

Jednadvacetiletý marocký obránce Hakimí, jenž do Interu přišel z Realu Madrid, je podle vedení klubu bez příznaků. Nyní ho čeká karanténa stejně jako dříve nakažené Milana Škriniara, Roberta Gagliardiniho, Radju Nainggolana, Alessandra Bastoniho, Ashleyho Younga a Ionuta Radua.

Janov, jehož tým zdecimovalo 17 případů nákazy mezi hráči a dalších pět mezi členy realizačního týmu, se naopak pomalu vrací k normálu. Negativní testy a povolení k návratu k tréninku získali Francesco Cassata, Domenico Criscito, Mattia Destro, Lukas Lerager a Davide Zappacosta.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechny středeční duely z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký přenos chce sledovat. Moderátor Petr Svěcený přivítá ve studiu trenéra Františka Straku a také bývalého reprezentanta Tomáše Ujfalušiho. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy ze všech zápasů a ohlasy ve studiu.

Reklama

Související témata: