Hlavní obsah

Rudí ďáblové bez hvězdné posily. Na pikantní souboj v Paříži nedojde

Praha

Na pikantní souboj nedojde. Edinson Cavani v úterní úvodní partii skupinové fáze fotbalové Ligy mistrů za Manchester United na půdě Paris Saint-Germain nenastoupí a debut uruguayského snajpra v dresu anglického giganta se dál odkládá.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Edinson Cavani si na svůj debut v dresu Manchesteru United musí ještě počkat.

Článek

Třiatřicetiletý útočník by se stal ostře sledovanou postavou duelu. V PSG nasázel během sedmi let 200 gólů, v Parku princů mu ale v červnu vypršela smlouva a mužstvu v dohrávaném play off minulého ročníku Champions League už chyběl.

Cavani zkraje října v poslední den přestupů kývl jako volný hráč na dvouletý kontrakt Rudým ďáblům, po příchodu na Old Trafford však musel nastoupit povinnou čtrnáctidenní karanténu a přišel tím o sobotní ligový duel na hřišti Newcastlu, který United vyhráli 4:1.

S Manchesterem United si v neděli sice poprvé zatrénoval, jenže bývalé spoluhráče v úterý večer na trávníku neprožene.

„Edinson potřebuje ještě pár dní, než bude připraven," citovaly v pondělí oficiální internetové stránky klubu norského trenéra Ole Gunnara Solskjaera, který bude v Paříži postrádat také kapitána Maguirea, dalšího stopera Baillyho, Lingarda a také Greenwooda.

Domácí mají na United neblahé vzpomínky, vždyť před rokem a půl s nimi v osmifinále Ligy mistrů vypadli. Úvodní zápas v Manchesteru sice vyhráli 2:0, v pařížské odvetě ovšem padli 1:3.

Reklama

Související témata: