Hlavní obsah

Varování pro Plzeň! Karabach půjde tvrdě za postupem, myslí si expert

Viktorii Plzeň čeká pořádně těžká práce. Ve večerní odvetě play off Ligy mistrů s Karabachem půjdou podle experta Martina Vozábala hosté tvrdě za postupem. Věří však, že tým trenéra Michala Bílka po úvodní bezbrankové remíze doma udělá poslední krok k velkému úspěchu a balíku milionů. „Doufám, že se to povede," hlásí bývalý vynikající fotbalista a nyní jedna z hlavních postav druholigového FC Silon Táborsko v pořadu Přímák na Sport.cz.

Postoupí Plzeň do základní skupiny Ligy mistrů, příspěvek z pořadu Přímák s Martinem VozábalemVideo: Sport.cz

 
Článek

Bezbranková remíza je do odvety slušným základem. Vyhráno však Plzeňští podle Vozábala zdaleka nemají. „Karabach má obrovskou sílu. A to i finančně," uvědomuje si kvalitu soupeře nejen na trávníku a naznačuje, že Viktorii čeká pořádně těžká šichta. „I když to pro Karabach bude zápas venku, nezmění styl hry a půjde tvrdě za postupem. Žádná vyčkávaná to z jeho strany nebude," myslí si expert, že bude k vidění atraktivní podívaná.

Stejně jako v prvním duelu bude třeba, aby Viktorii podržel brankář Jindřich Staněk, jenž je momentálně největší hvězdou a oporou Západočechů. „Přeju si, aby Jindra Staněk vydržel ve formě v jaké je, Plzeň ho bude potřebovat," prozrazuje v pořadu Přímák na Sport.cz a přidává i další přání, které by Viktorii nasměrovalo mezi evropskou klubovou fotbalovou smetánku. „Jak už to bývá, hodně by pomohlo dát první gól," dodává.

Fotbalový pořad Přímák s hostem Martinem VozábalemVideo: Sport.cz

Co dalšího Vozábal řekl, na to se můžete podívat v pořadu Přímák na Sport.cz.

Stanice Premier Sport 2 odvysílá úterní odvetu play off Ligy mistrů UEFA mezi Viktorií Plzeň a Karabachem. Přímý přenos, který budou kompletně vyrábět zástupci O2 TV Sport, začíná v úterý 23.8.2022 již ve 20:00 hodin. Ve studiu přivítá dvojice moderátorů ve složení Petr Svěcený a Libor Bouček experty Davida Limberského a Miroslava Jirkala. Do zápasového studia, jenž bude přímo v Doosan Areně, dorazí ale i speciální hosté, přislíbena je účast Daniela Koláře či Marka Ztraceného. Přímým přenosem provede komentátorské duo ve složení Jan Homolka a Aleš Svoboda. Aktuální informace z plochy přinese divákům reportér Radek Šilhan.

Reklama