Hlavní obsah

VIDEO: Svléknu se, i když jste prohráli, slíbila paraguayská dračice

ASUNSIÓN

Zamilovala si popularitu. A ačkoliv fotbalisté Paraguaye pohár pro vítěze mistrovství světa do své země nepřivezou, rozhodla se nyní již světoznámá modelka Larissa Riquelme, že jejich snahu ocení a přeci jen poběží přes Asunción nahatá.

Foto: ČTK/AP

Rozvášněná paraguayská modelka Larissa Riquelme.

Článek

Jedna z nejvášnivějších fanynek paraguayského týmu se stala středem pozornosti několika fotografů, kteří zaznamenali její povzbuzování v hlavním městě jihoamerického státu. Poté vyšlo najevo, že se jedná o tamní modelku Larissu Riquelme.

Pohledná tmavovláska se snažila motivovat reprezentanty své země, když prohlásila, že si v případě vítězství na světovém šampionátu nechá mezi svá ňadra vytetovat hráče s trofejí a pomalována paraguayskými vlajkami se proběhne Asunciónem zcela bez šatů.

Paraguayci však na turnaji skončili ve čtvrtfinále, když podlehli Španělům 0:1. Jedinou branku vstřelil v 83. minutě David Villa.

Riquelme se však rozhodla, že své miláčky přece jen odmění a městem se nahatá proběhně. „Bude to dárek pro všechny naše hráče a pro všechny lidi v Paraguayi,“ citoval Riquelme NY Daily News. „Bojovali jak nejlépe mohli a na hřišti nechali všechno,“ dodala.

Datum jejího běhu, který bude kromě Paraguaye sledovat celý svět, však zatím nestanovila.

Reklama

Související témata: