Hlavní obsah

VIDEO: Ghaňané si udělali z MS velký mejdan. Muntari kouřil, ostatní fotbalisté se bavili

Pro fotbalisty Ghany skončilo letošní mistrovství světa neslavně. V základní skupině G získali Afričané jediný bod za remízu 2:2 s Německem, což na postup ani zdaleka nestačilo. Ještě před posledním zápasem byli navíc z kádru vyřazeni Kevin-Prince Boateng a Sulley Muntari. Teď se objevují další šokující zprávy z ghanského tábora - celý šampionát údajně hráči pojali jako velkou party, při které se především dobře bavili.

Ghaňan Muntari kouří vodní dýmku.

 
Článek

Nejdřív spory hráčů s ghanským svazem o prémie. Pak Boateng vulgárně urážel trenéra Kwesiho Appiaha, Muntari měl fyzicky zaútočit na člena ghanského svazu. Oba se proto pakovali ještě před závěrečným duelem ve skupině proti Portugalsku (1:2). Jenže všechno nasvědčuje tomu, že těsně před vyřazením dvou největších hvězd panovala v ghanské reprezentaci více než dobrá nálada.

Na internetu se objevilo video zachycující Muntariho, jak na týmové večeři kouří vodní dýmku. Ostatní fotbalisté se navíc velmi dobře baví, kapitán Asamoah Gyan dokonce hecuje svého tancujícího spoluhráče. Boateng sice po svém vyřazení prohlásil, že pobyt na MS byl noční můrou, ale ve skutečnosti to vypadá, že se spíše jednalo o velký ghanský mejdan. A prohlášení ghanského svazu, že se celá událost nestala v Brazílii, ale možná kdesi v Nizozemsku, už je velice úsměvné. Ghana na MS ani jednou nezvítězila a v tabulce skupiny G skončila poslední.

Reklama

Související témata: