Hlavní obsah

VIDEO: Oslepl snad pomezní? Vymyšlený ofsajd Brazílii připravil o branku

To byla hrubka. V pátečním přátelském utkání Brazílie proti Srbsku před blížícím se šampionátem na sebe upozornil pomezní rozhodčí, když domácím Kanárkům gól na 2:0 neuznal kvůli ofsajdu. Sudí se však zmýlil.

„Ofsajdový" gól brazilského útočníka Hulka proti Srbsku.

 
Článek

Brazílii se zatím v přípravných zápasech daří, proti Srbsku, které se na šampionátu nepředstaví, se jí ale zprvu nevedlo. Po vedoucím gólu Freda v 59. minutě se nakonec zmátořila, o deset minut později dokonce dosáhla na druhý zásah. Jenže...

Neymar vyslal skvělou skvělou dlouhou přihrávkou z poloviny hřiště Hulka do brejku, v němž útočník petrohradského Zenitu přeloboval srbského brankáře, čímž míč úspěšně dopravil za brankovou čáru. Rozhodčí byl ale proti a regulérní gól neuznal.

Srbsko ucítilo šanci s výsledkem ještě hnout, mužstvo ze země, která v půli června přivítá fotbalové mistrovství světa, si ale výhru s bravurou pohlídalo, a to navzdory faktu, že po první půli, kdy ani jednou nevystřelilo na branku, to s ním vypadalo všelijak.

Brazílie v dosavadní přípravě porazila Panamu 4:0 a výběr Jihoafrické republiky 5:0. I výhra 1:0 nad Srbskem se ale počítá. Kanárci budou na šampionátu patřit mezi hlavní favority turnaje. Vstoupí do něj ve čtvrtek 12. června zápasem proti Chorvatsku.

Reklama

Související témata: