Hlavní obsah

Vstupenky na kvalifikační šlágr v Německu jsou již v prodeji

Kvalifikace fotbalového mistrovství světa 2018 v Rusku nabírá hned na podzim rychlé tempo. Už za měsíc čeká českou reprezentaci další dvojzápas. K mání již jsou vstupenky na nejtěžší utkání v Hamburku proti Německu, poté nastoupí Jarolímův tým v Ostravě-Vítkovicích proti Ázerbájdžánu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český tým před zápasem se Severním Irskem.

Článek

Předprodej na kvalifikační šlágr v Německu již začal. V Hamburku nastoupí české národní mužstvo v sobotu 8. října 2016 ve 20:45. Vstupenky, včetně možnosti volby dopravy, jsou v prodeji na www.vstupenkyfotbal.cz. Pokud příznivci zvolí dopravu vlastní, vstupenku koupí za 700 korun. Cena vstupenky i s dopravou tam a zpět je 2990 korun.

V úterý 11. října pak reprezentace přivítá Ázerbájdžán v Ostravě-Vítkovicích, výkop zápasu je také ve 20:45. Vstupenky budou v prodeji od 19. září od 8:00 na stejném portálu ve třech cenových kategoriích 600, 400 a 200 korun.

Že si česká reprezentace podpory fanoušků považuje a je pro ni velmi důležitá, zdůraznil po posledních dvou utkáních s Arménií a Severním Irskem trenér Karel Jarolím. "Bylo by příjemnější, kdyby byl plný stadion. Možná, že je hodně takových fanoušků, kteří čekají, jak se nám bude dařit a pak na stadion přijdou nebo ne. Ale my bychom je potřebovali teď," poukázal kouč po zápase se Severním Irskem, při kterém nebyla návštěva taková, jakou si přál.

"Byli bychom rádi, kdyby nás fanoušci přišli podpořit na stadión. Pomohli by nám. Když jsou v hledišti fanoušci, kteří nám drží palce a fandí, tak je to pro každé mužstvo velká pomoc. Já mohu slíbit, že uděláme všechno pro to, abychom zápasy zvládli," apeluje Jarolím.

Reklama

Související témata: