Hlavní obsah

Antilopa neměla proti gepardovi šanci! Ochranka tvrdě zneškodnila neukázněného fanouška

Fanouškům se čas od času podaří při fotbalových zápasech proniknout na trávník a dostat se na dotek k těm největším hvězdám jako jsou třeba Cristiano Ronaldo nebo Lionel Messi. V Edmontonu během kvalifikačního zápasu o postup na mistrovství světa mezi Kanadou a Kostarikou se však jeden z fanoušků chtěl pouze předvést. Jen v trenýrkách se proháněl v pokutovém území, když v tom ho tvrdě složil k zemi jeden ze členů ochranky.

Foto: @TheAfroNews, Twitter

Fotbalisté Kanady se radují z vítězství nad Kostarikou.

Článek

Ve Evropě jsou v plném proudu kvalifikační zápasy o postup na světový šampionát v Kataru 2022. Jinak tomu není ale ani v Americe, kde se o víkendu odehrál zápas mezi Kanadou a Kostarikou. V celku klidný zápas za bezbrankového stavu přerušil jeden nečekaný moment.

Na hřiště vběhl polonahý muž, který hluboko v pokutovém území proběhl skrz trojici mužů, kteří se ho snažili zastavit, včetně kanadského gólmana Milana Borjana. Jeden ze členů ochranky v modré bundě však vyčkával na svou příležitost a poté předvedl dokonalý až ragbyový chvat, kterým narušitele strhl k zemi.

Muže svalil přes mantinel jako pytel brambor a poté strhl na zem. Fanoušci video, na kterém je situace zachycena hojně sdílejí a komentují na sociálních sítích. Někteří ho označují za dokonalý zákrok, jiní by za něj udělili jasnou červenou kartu. „Ale abychom byli spravedliví, byla to jasná gólová příležitost?" smál se jeden z fandů.

Jiní zákrok přirovnávají k útoku geparda na svou kořist. „Antilopa neměla proti gepardovi žádnou šanci," zavtipkoval populární komentátor ESPN. Zápas se nakonec v klidu dohrál, Kanada zvítězila 1:0 a drží se na třetím místě tabulky, která zaručuje přímý postup na MS v Kataru.

Reklama