Hlavní obsah

Messi přestoupí do MLS, píší The Times. Je to lež! Nic takového, popírá agent

Fotbalisté Argentiny se po úvodní šokující porážce od Saúdské Arábie zvedli výhrou nad Mexikem, kterou nastartoval gólem jeden z nejlepších hráčů historie Lionel Messi. Poté se znovu rozjely spekulace, kam fotbalová superhvězda po vypršení kontraktu v PSG, nebo i dříve, zamíří.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Lionel Messi nasměroval Argentinu k výhře nad MexikemVideo: Česká televize

 
Článek

Messi má v Paříži smlouvu do června 2023 s opcí na další rok. Po úvodní části sezony může být se svým působením v bohatém klubu spokojený, v devatenácti zápasech ve všech soutěžích nasázel už dvanáct branek.

Britský list The Times nicméně přinesl informaci, že od příští sezony má hrát v týmu zámořské MLS Inter Miami, který spoluvlastní David Beckham. A z 35letého Argentince má podle deníku udělat nejlépe vydělávajícího hráče soutěže. Dohoda je prý velmi blízko.

Bonusem navíc má být fakt, že Messi na Floridě často tráví rodinnou dovolenou. Vlastní tam vilu a teď by mohl být v dovolenkovém ráji doma.

Informaci o Messiho příchodu přinesl už na konci října také novinář z respektovaného zámořského serveru The Athletic David Ornstein.

Jenže zprávy o Messiho angažmá v USA rázně odmítl jeden z Argentincových zástupců Marcelo Méndez.

„Je to lež, fake news. Nevedou se žádná jednání o tom, že by Lionel Messi příští sezony hrál za Inter Miami," uvedl Méndez pro CNN.

Reklama