Hlavní obsah

Neymar je podle reprezentačního lékaře po operaci kolena na dobré cestě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilský fotbalista Neymar se úspěšně zotavuje po operaci kolena, které se podrobil před dvěma týdny. Podle reprezentačního lékaře Rodriga Lasmara, jenž zákrok na klinice v Belo Horizonte provedl, je ale vzhledem k rozsahu zranění stále těžké odhadnout dobu léčby. Jednatřicetiletý kanonýr si před měsícem v utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2026 přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém kolenu.

Foto: Andres Cuenca, Reuters

Brazilec Neymar signalizuje zranění.

Článek

Útočník al-Hilálu podle Lasmara reaguje na léčbu velice dobře, čeká ho ale ještě dlouhá cesta k úplnému zotavení. „Od první chvíle je zřejmé, že dodržuje všechna naše doporučení. Dobře ví, že to je dlouhý proces a že bude potřebovat nás všechny, fyzioterapeuty, kondiční trenéry, aby se mohl vrátit co nejdříve,“ řekl Lasmar na tiskové konferenci při reprezentačním srazu.

Nejlepší střelec v historii brazilské reprezentace se zranil při duelu s Uruguayí, který Brazilci prohráli 0:2. Při souboji klopýtl a hřiště opustil v slzách na nosítkách.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.