Hlavní obsah

Brazilskému středopolaři ruply nervy. Co provedl?

Porto Alegre/Praha

Byla to scéna jak z boxerského ringu. Fotbalisté brazilského klubu SC Internacional Anderson a William se do sebe pustili během tréninku. Bývalý středopolař Manchesteru United a národního týmu tvrdě udeřil svého mladšího kolegu, kterému se ze rtu spustila krev!

Potyčka brazilských fotbalistůVideo: Twitter 90thMin

 
Článek

Celá potyčka začala zcela nevinně. Ostřílený osmadvacetiletý záložník Anderson přestřelil  branku, což posměšně „okomentoval" jeho o sedm let mladší spoluhráč William. Někdejší hráč Rudých ďáblů ale neunesl jízlivé posměšky a zaútočil pěstmi.

Mladého krajního obránce udeřil tak, že musel zasahovat klubový lékař a zastavovat krev řinoucí se z jeho úst. Rvačka netrvala dlouho, po první ráně duchapřítomně zasáhli ostatní a rozhněvané kohouty od sebe odtrhli.

Vedení klubu ihned Andersona suspendovalo a konflikt může mít vážné následky na jeho další působení v klubu. William ihned zamířil na ošetřovnu.

Frustrace bývalého reprezentanta mohla pramenit i ze špatných výsledků tradičního brazilského celku. SC Internacional patří 15. příčka Série A jen s jednobodovým náskokem nad sestupovými vodami. Do konce ligy zbývá odehrát ještě sedm kol.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 60. min Živě
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG