Hlavní obsah

Chlapec ukořistil dres brazilské hvězdy. Muž na tribuně mu ho okamžitě sebral

Belo Horizonte/Praha

Zachoval se jako hyena. Městské derby mezi brazilskými kluby Atlético a América z města Belo Horizonte nabídlo pěkný fotbal, krásné branky a bohužel také jednu drsnou scénu. Hvězda domácích Alerrandro hodil dres malému chlapci. O trofej se ale strhla mela a klučina ze stadionu odešel s prázdnou.

Rvačka o dres v Brazílii

 
Článek

Těžko pochopitelný okamžik nabídlo utkání ligy šampionátu Mineiro, které proti sobě svedlo prvoligový klub Atlético a městského rivala z druhé nejvyšší brazilské soutěže Amériku. Závěrečný hvizd ukončil vypjaté derby a příznivci černobílých mohli slavit. Atlético zvítězilo 3:2, brazilský mládežnický reprezentant Alerrandro poděkoval divákům a zamířil do útrob stadionu.

Když si všiml fanoušků postávajících nad tunelem, hodil jim svůj dres. Ten ukořistil malý chlapec, ale radost mu příliš dlouho nevydržela. Muž, který stál za ním, se zachoval jako sup lačnící po potravě a strhla se bitka. Klučina o trofej přišel a zbyly mu jen oči pro pláč.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Hoje foi dia de passa com esse grande amigo que ganhei 🙏🏾 dia maravilhoso obrigado Papai do céu 🙏🏾🐔❤️

Příspěvek sdílený Alerrandro Souza (@alerrandro_souza00),Bře 18, 2019 v 2:44 PDT

Příběh má ale přece jen šťastný konec. Reportér televize, která vysílala přímý přenos duelu, řekl o strkanici Alerrandrovi. Ten se rozhodl s malým fanouškem setkat a dres mu tentokrát předal osobně.

Talentovaný Brazilec vsítil během utkání dvě branky a svůj tým dovedl k výhře. Jeho druhý gól rozhodl v nastavení celý zápas.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín