Hlavní obsah

Divočina na fotbale! Rozhodčí po brutálním útoku skončil v krvi, fotbalisté vyfasovali dlouhé stopky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prochladnyj/Praha

Během zápasu amatérských týmů na severním Kavkaze bylo pořádně rušno. Střetnutí mezi Energetikem Prochladnyj a Angushtem Nazrana (2:1) skončilo hromadnou rvačkou, při níž rozzuření hráči napadli rozhodčího, což vyústilo v několik dlouhých zákazů činnosti pro útočící fotbalisty.

Foto: youtube.com/Евгения Балаева

Hromadná rvačka skončila dlouhými tresty.

Článek

Podle dostupných informací se problémy začaly rodit v 88. minutě, kdy rozhodčí Sergej Smirnov nařídil pro Energetik pokutový kop. Bekkhan Alijev z Angushtu jej zavalil lavinou nadávek, za což mu byla udělena červená karta.

Při odchodu ze hřiště prý Alijev hodil po asistentovi rozhodčího pásku, kterou si sundal z ruky. Tím však zápas neskončil. Po závěrečném hvizdu byly k vidění mnohem divočejší scény.

Rozhodčí byli obklopeni hráči Angushtu, kteří je po krátké hádce začali napadat. Jeden z hráčů, údajně Magomed Balajev, prý jednoho z rozhodčích dvakrát udeřil do obličeje, zatímco jeho spoluhráč Zjazikov ho začal kopat a mlátit. Sudí si z napadení odnesl krvavé šrámy.

Mezitím vyloučený Alijev údajně srazil asistenta rozhodčího Vitalije Naumova na zem a poté, co se vrátil na nohy, ho prudce nakopl. Hromadnou rvačku zachytil někdo na mobil a nyní koluje po internetu.

Zdálo se, že nepokoje potlačuje policie, ale střídající hráč Angushtu Safarbek Marchijev vyvolal další konflikt, což vedlo k pokračování rvačky. Místní fotbalový svaz rychle přistoupil k potrestání osob, které stály za nechutnými scénami. Alijeva potrestal dvouletým zákazem činnosti a jeho spoluhráči Balajev a Zjazikov dostali roční distanc.

Ostatní hráči, kteří se do rvačky zapojili, dostali stopku na šest zápasů. Tým Energetiku navíc vyfasoval pokutu 10 tisíc rublů (asi 3 tisíce korun) za účast svých fanoušků ve rvačce.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.