Hlavní obsah

Do očí bijící podvod. Fotbalový zápas skončil absolutním trapasem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Villavicencio/Praha

V hlavní roli peníze. I takto se dá postoupit do vyšší soutěže. Kolumbijskou fotbalovou ligou cloumá skandál poté, co se klubu Unión Magdalena podařilo o víkendu postoupit do nejvyšší soutěže Primera A po hodně podezřelém závěru duelu na půdě celku Llaneros. Unión si postup zajistil díky dvěma trefám v nastavení a to, jakým způsobem si u toho počínali domácí fotbalisté, je naprostá fraška.

Foto: @UnionMagdalena, Twitter

Fotbalový tým Unión Magdalena slaví postup do nejvyšší fotbalové soutěže Kolumbie.

Článek

Unión na stadionu Llaneros prohrával 0:1 po gólu z 81. minuty. V play off soutěže by za takové konstelace skončil na druhém místě a postup mezi kolumbijskou elitu by mu unikl. Jenže pak se stalo něco šíleného.

V páté minutě nastavení hosté vyrovnali a jen minutu na to vsítili druhou branku zajišťující postup. To, jakým způsobem si u toho počínali fotbalisté domácích, je naprosto směšné. O tom, že se před diváky odehrálo domluvené divadlo, nemůže být nejmenší pochyb.

Záznam utkání spustil v kolumbijském fotbale bouři. Hráčská asociace v otevřeném dopise důrazně vyzvala vedení tamního fotbalu, aby celou záležitost důkladně prošetřilo.

Reklama

Související témata: