Hlavní obsah

Fotbalisté dostali červenou kartu za neobvyklý incident

Lima

Vášně planuly. A ne ledajaké. Tečkou za nezvyklým incidentem v utkání peruánské fotbalové ligy Union Comercio - Deportivo Municipal byly dvě červené karty. Za co je sudí udělil?

Nezvyklé vyloučení v Peru

 
Článek

Domácí Juan Morales (17) se u postranní čáry dopustil nedovoleného zákroku. Nijak výjimečného. Ale v hostujícím Adriánu Zelovi pěnila krev, jak ukazuje video. Protivníka uchopil a přitiskl k sobě.

„Spadl jsem a on mi dal loktem do krku, a tak jsem ho chytil a uklidňoval," líčil Zela, 186 cm vysoký peruánský reprezentant. V tu chvíli ovšem medvěd mocně sevřel o 16 centimetrů menšího záložníka domácích.

Moralesovi začalo docházet, že s jeho tělesnou schránkou může být zle a v zoufalství zabojoval o zachování zdraví a snažil se docílit příměří. Detaily nebyly tak úplně z obrázků patrné, ale skoro to vypadalo jako by začal soupeře i líbat. Ostatně obrázky se staly zdrojem pro vtipkování na internetu, kde se na pozadí jejich souboje začala objevovat zamilovaná muzika z filmu Titanic.

„V tu chvíli mi bylo jasné, jak silně mě tiskne, a tak jsem se ho snažil uklidnit," vyjádřil se Morales.

Ať už dělali cokoli, sudí Jesús Cartagenaměl v jednom směru jasno. Ani pro jednoho z hráčů už není na hrací ploše místo. Oba vyloučil. Domácí pak udrželi vedení 2:1

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň