Hlavní obsah

Jak tráví karanténu Limberský? U piva si povídal s Modričem o Lize mistrů

Plzeň/Praha

Povedený vtípek se podařil Davidu Limberskému. Šestatřicetiletý obránce Plzně si během celosvětové pandemie koronaviru dopřál pivo u stolu s věhlasnými fotbalisty, proti kterým nastoupil v rámci zápasů evropských pohárů. Kvůli vyhlášené karanténě imaginární kolegy na prázdných židlích zastoupily cenné suvenýry v podobě jejich dresů, které plzeňský rodák ukořistil. Co řekl Limberský na adresu Luky Modriče a Garetha Balea z Realu Madrid a jak hodnotil jejich výkony ze vzájemných duelů?

Foto: Petr Hloušek, Právo

David Limberský se umí bavit nejen při mistrovských oslavách.

Článek

Fotbalové soutěže se napříč světem kvůli šíření nového typu koronaviru zastavily. Hráči tráví čas během povinné karantény rozličnými způsoby. Pro Davida Limberského z Plzně je omezení pohybu osob na veřejnosti ideální příležitostí ohlédnout se u orosené sklenice pivního moku za svou bohatou kariérou.

A fanoušky na sociální síti Instagram svým videem nemálo pobavil. „Nazdar borci, máme tu karanténu, můžeme pokec o fotbale, jak jsme váleli proti sobě tu Ligu mistrů, to byly časy, co hoši?" povídá Limberský u stolu svým imaginárním kolegům.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený David Limbersky (@davidlimbersky),Bře 19, 2020 v 6:54 PDT

„Luka viď? Jsi mě tam proháněl, ale jako nebyl jsi o moc lepší, jednou jsi mě tam obešel, ale nebylo to až tak dobrý," zhodnotil obránce Plzně výkon vicemistra světa ve vzájemném utkání základní skupiny Ligy mistrů z ročníku 2018/19.

Vzpomněl si i na gól Garetha Balea z domácího utkání, které Plzeň prohrála neslavně 0:5 „Občas to bylo těžký zachytit. Dal jsi góla, tak jsi byl dobrej no, podle mě něco jak já," řekl plzeňský bouřlivák na adresu madridské hvězdy.

Došlo ale i na vzpomínky na souboje s Manuelem Fernandesem nebo tureckým fotbalistou Cengizem Ünderem z AS Řím. „Takže kluci, připíjim jo, Ať si ještě spolu někdy špílnem tu Ligu mistrů a ať se vám daří, čau!" zakončil humorné video Limberský.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň