Hlavní obsah

Brazílie - Panama 1:1Kanárci před cestou do Prahy ukončili vítěznou sérii

Porto
Aktualizováno

Táhli dlouhou sérii. Od čtvrtfinále loňského MS v Rusku, v němž vypadli s Belgií (1:2), vyhráli fotbalisté Brazílie všech šest následujících přátelských zápasů a ani jednou v nic neinkasovali. Až nyní jim v Portu dala gól Panama a utkání skončilo nerozhodně 1:1. Kanárci se teď přesunou do Prahy, kde v úterý sehrají v Edenu dlouho očekávaný přípravný duel s českou reprezentací.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Brazilec Lucas Paquetá oslavuje gól proti Panamě.

Článek

Portský stadion Draka byl svědkem senzačního výsledku. Podceňovaný outsider uhrál se slavnými Brazilci remízu, Panama navíc v páté minutě nastavení těsně před konečným hvizdem málem vstřelila vítězný gól...

Skóre zápasu otevřel ve 33. minutě Paquetá a nasměroval favorita k očekávané další výhře. Jenže hned o čtyři minuty později srovnal Machado a skóre už se do konce utkání nezměnilo

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Brazilci před zápasem s Panamou.

Kanárci po přestávce marně dobývali pokutové území soupeře. Richarlison trefil jen břevno, poté do stejného místa hlavičkoval Casemiro a následně zazdil obrovskou šanci znovu Richarlison. V samém závěru měli šanci také fotbalisté Panamy, ale k senzačnímu vítězství chyběl po střele Walkera kousíček. Trefil boční síť.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Brazilský trenér Tite v akci.

Přípravné fotbalové utkání v Portu:
Brazílie - Panama 1:1 (1:1)
Branky: 32. Paquetá - 36. Machado.
Brazílie: Ederson - Fágner, Militao, Miranda, Telles - Arthur (73. Anderson), Casemiro, Paquetá (62. Everton) - Coutinho, Firmino (63. Jesus), Richarlison. Tremér: Tite.

Reklama

Související témata: