Hlavní obsah

Koller s Poborským v Plzni! Legendy jdou do akce, aby pomohly těžce nemocnému Čišovskému

Robert NeumannSport.cz

Hokejová exhibice v hvězdném obsazení s charitativním podtextem. Mix, který nemá chybu. Plzeňská Home Monitoring Arena bude v pátek 16. prosince hostit prvotřídní akci: na extraligovém ledě se představí české fotbalové a hokejové legendy v čele s Janem Kollerem, Martinem Strakou, Karlem Poborským a Pavlem Horváthem. Výtěžek z prodeje vstupenek na zápas, který začne v 18:30, půjde na podporu Spolku 28 těžce nemocného Mariána Čišovského a Nadace fotbalových internacionálů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Koller se zúčastní charitativní akce Legendy bojují společně.

Článek
Fotogalerie

„Je to super věc, výborná myšlenka. Spousta jmen, která budou na zimáku, je hodně zajímavých. Na bruslích budou ještě zajímavější. Akce je spojena s dobrou věcí. Věřím, že se fanoušci společně s námi pobaví a povede se vybrat zajímavá finanční částka na pomoc ostatním," řekl Pavel Horváth. Do utkání povede výběr Spolku 28, který podporuje fotbalistu Mariána Čišovského z plzeňské Viktorie v jeho boji s těžkou nemocí. Soupeřem bude Czech Team 96, který reprezentují fotbaloví vicemistři Evropy z roku 1996.

„Všechno to začalo předminulý týden při setkání s Martinem Strakou. Nahrálo nám, že hokejová extraliga má reprezentační přestávku a fotbalová ukončila podzimní část. Když jsem kluky obvolával, byli všichni nadšení. Včetně Honzy Kollera, který žije v Monaku, ale okamžitě přislíbil účast," uvedl Pavel Kuka, fotbalový internacionál a zakladatel Czech Teamu 96.

Ceny vstupenek jsou 90 korun k stání, 150 a 200 korun k sezení. Nejjednodušší způsob, jak si je opatřit, je online na www.ticketportal.cz. Dále na pobočkách Sazky a sázkových kanceláří, na místech, která prodávají vstupenky na různá představení, nebo ve fanshopu u zimního stadionu. V pátek bude navíc probíhat klasický prodej jako při hokejovém utkání, otevřeny budou dvě pokladny i fanshop.

Kdo se také objeví na ledě?
TEAM 96
Karel Poborský, Jan Koller, Pavel Kuka, Luboš Kubík, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek, Jiří Novotný, Tomáš Vlasák
Spolek 28
Pavel Horváth, Jan Rezek, Marek Bakoš, Tomáš Poznar, Pavel Fořt, Karel Rada, Martin Straka, Jiří Hanzlík, Petr Kořínek

Reklama

Související témata: