Hlavní obsah

Konflikt na tréninku Brazílie. Zasahovat musel Neymar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tréninku brazilské fotbalové reprezentace bylo pořádně horko. Ne že by snad bylo na vině počasí v japonské metropoli Tokiu, kde Kanárci v pondělí odehrají přípravné utkání s reprezentací země vycházejícího slunce. Vždyť teploměr pod posvátnou horou Fudži v neděli ukazoval jen kolem příjemných 20 stupňů. Pořádně pod kotel ale přiložily hvězdy Richarlison z Evertonu a Vinícius Júnior z Realu Madrid, kteří se pustili do poněkud ostřejší vzájemné výměny názorů.

Foto: Issei Kato, Reuters

Trénink brazilské fotbalové reprezentace před utkáním s Japonskem.

Článek

Rozmíšku mezi fotbalisty zachytily objektivy fotoaparátů. Vzájemná hádka mezi útočnými esy po chvíli přerostla ve strkanici a zasahovat musela i největší hvězda Jihoameričanů Neymar.

Co způsobilo výměnu názorů zůstává nejasné, útočník Evertonu při ní každopádně svého reprezentačního kolegu z Bílého baletu zuřivě chytil za dres a něco mu důrazně vysvětloval.

Spoluhráčům se každopádně obě znesvářené strany podařilo od sebe odtrhnout dřív, než mohlo dojít k vážnější fyzické konfrontaci.

Richarlison vypadal opravdu vytočený, protože když se mu Neymar po chvíli snažil domluvit a objal ho u toho kolem krku, útočník se snad rozzuřil ještě více.

Brazilci se na závěr reprezentačního srazu střetnou v pondělí s Japonskem v rámci přátelského utkání. Kanárci mají za sebou duel s Jižní Koreou, kterou rozstříleli 5:1.

Reklama

Související témata: