Hlavní obsah

Nechutné! Trenér v Rusku brutálně nakopl teprve sedmiletého svěřence

Moskva/Praha

Nechutné! Jinak se ani nedá nazvat počínání jednoho ruského fotbalového trenéra, který vede malé děti. Třicetiletý kouč Valentin Pavlov během halového utkání teprve sedmiletých capartů brutálně nakopnul svého svěřence, s jehož výkonem nebyl příliš spokojený.

Ruský fotbalový trenér skopl žáčka

 
Článek

Sedmiletého Ilju Jegorova si Pavlov zavolal k sobě k lavičce. Klučina nejspíš očekával rady. To, co ale následovalo, všechny šokovalo. Rozběsněný trenér nekompromisně nakopl chlapce do nohou a ten dopadl tvrdě na záda. Když se Jegorov po pár vteřinách postavil na nohy, šílený kouč mu přikázal, ať se vrátí do hry.

„Začal jsem mu něco ukazovat a on najednou vyskočil. Takže jsem se ho trochu dotknul a on se ve vzduchu přetočil," šokoval pak Pavlov a odmítal svou vinu. „Ilja teatrálním způsobem spadl, takže to vypadalo, že je zraněný. Podívejte se na to video. Vždyť vstal a po svých zase běžel dál," vymlouval se Pavlov.

„Samozřejmě že v tom nebyl vůbec žádný úmysl ho zranit. Jde o shodu okolností," trval si na svém trenér, který se pak Jegorovovi dodatečně omluvil. „Každý ale chápe, že šlo o náhodu. Není o tom žádných pochyb. Jeho rodiče velmi dobře znám, kluky trénuju už tři roky," říká Pavlov, jenž prý má se svými svěřenci dobrý vztah.

Reklama

Související témata: