Hlavní obsah

Obtloustlý Maradona vybuchl i při papežově charitě. Obul se do krajana Veróna

Řím

Charitativní fotbalový duel na římském Stadio Olimpico pod záštitou papeže nabídl hvězdné obsazení, ale také negativní emoce legendárního Argentince Diega Maradony. Pětapadesátiletý rebel se pustil do ostré výměny názorů s krajanem Juanem Verónem.

Maradona se pohádal s Verónem

 
Článek
Fotogalerie

Pyšní se titulem mistra světa a reputací jednoho z nejgeniálnějších fotbalistů všech dob, ale i skalní obdivovatelé Maradony si při pohledu na svojí ikonu při středečním utkání v Římě museli přiznat, že na trávníku už to z její strany opravdu není ono.

Fyzička sice odchází, ale horká hlava zůstává. Pošťuchování s Verónem, mimochodem bývalým Maradonovým svěřencem, postupně přerostlo v ostřejší výpady druhého jmenovaného, jehož museli i po závěrečném hvizdu organizátoři uklidňovat.

Maradona, k němuž se během utkání prodral i jeden z fanoušků, ale svým výstupem ostatní hráče evidentně spíše pobavil.

Papež exhibiční utkání uspořádal s úmyslem získat prostředky pro oběti srpnového ničivého zemětřesení ve střední Itálii. Zápas vyhrál Bílý tým nad Modrým 4:3.

Modrý tým: Mondragon - Cafu, Aldair, Burdisso, Candela - Taddei, A Carbone, Mauri - Maradona, Di Natale, Totti (46. Han Wei Chen).
Bílý tým: Bizzari - Zambrotta, Marquez, Sanchis, Abidal - Davids, Verón, Bojan - Ronaldinho - Crespo, Kanoute.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články