Hlavní obsah

Poznáte ještě slavného fotbalistu? Dřívější hvězda Chelsea se odvážila k radikální proměně

Didier Drogba se napřahuje, střílí, síť se vlní a obávaný střelec běží s vlajícími vlasy vstříc svým spoluhráčům k oslavě gólu ‒ tento obrázek fanoušci už jen tak neuvidí, minimálně vlasy už za Drogbou vlát nebudou. Fotbalista z Pobřeží slonoviny, který skvělou kariéru pomalu uzavírá ve druhé lize v USA, na Twitter vypustil fotografii se svým novým vzhledem, čímž vyvolal slušný rozruch.

Foto: Sport.cz

Didier Drogba a jeho nová image

Článek
Fotogalerie

„15. 12. 2000 byl začátek, 15. 12 2017 se rodí mé nové já," napsal Drogba k nové image.

Na twitterovém účtu bývalé hvězdy londýnské Chelsea se množí smíšené reakce, především ale vládne překvapení. Co do počtu reakcí, sdílení a lajků je Drogbův tweet s vyholenou hlavou v kontextu dalších příspěvků na jeho účtu mimořádně úspěšný.

Jak již bylo řečeno, devětatřicetiletý africký kanonýr se do historie fotbalu zapsal hlavně v Chelsea, kde strávil, i po boku brankáře Petra Čecha, téměř 10 let a odehrál souhrnně 381 zápasů, v nichž nastřílel 164 gólů. S Blues Drogba také dosáhl na své největší úspěchy kariéry ‒ vítězství v Lize mistrů, čtyři triumfy v anglické Premier League, FA Cupu a tři v Ligovém poháru.

Momentálně nastupuje v americkém druholigovém klubu Phoenix Rising FC, který také spoluvlastní. Ve 13 zápasech sezóny zatím nasázel osm branek.

Reklama

Související témata: