Hlavní obsah

Překvapení. Řepkův přestup se nekoná, nějaký blikaneček ale ještě nejspíš bude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno je jinak, velké rybaření se odkládá. Bývalý reprezentant a kapitán fotbalové Sparty měl namířeno z Červených Janovic na Kutnohorsku do Lovčic na Královéhradecku. Dokonce už Tomáš Řepka představil dres svého nového týmu a o víkendu za něj měl debutovat. Ačkoliv šlo o přesun na úrovni okresních přeborů, řekl si o větší pozornost než leckterý prvoligový transfer. Přestup se ovšem nekoná. Co se stalo, dozvíte se v naší reportáži.

Překvapení u Tomáše Řepky, přestup se nekoná. Ale...Nějaký blikaneček ještě možná bude! Video: Sport.cz

 
Článek

Je náruživý rybář a do Lovčic ho zlákala také spousta rybníků v jejich okolí. Musí však změnit plány.

„Lovčice nedopadly, nedohodly se s Červenými Janovicemi. Do léta tedy zůstávám v Janovicích," vysvětlil devětačtyřicetiletý Tomáš Řepka během úterního křtu knihy Ženy za zády, jejíž autorkou je fotbalistova partnerka Kateřina Kristelová.

V létě se vyhlášený bouřlivák nechal za kritiku rozhodčího vyloučit, dostal trest na čtyři zápasy a za Janovice pak už na podzim nehrál.

Tomáš Řepka má všechny předpoklady, aby byl jednou top trenér, předpovídá František StrakaVideo: Sport.cz

„Jsem uvědomělejší, za dva a půl roku v Janovicích jen jeden takový zkrat, řekl bych až klukovský. Už ne blikance, ale nějaký blikaneček ještě možná bude," culí se obránce, který svérázně obohatil fotbalový slovník.

Prioritou je pro něj studium trenérské A-licence.

Foto: Sport.cz

Křest knihy Ženy za zády.

„Tomáš má všechny předpoklady, aby byl jednou top trenér," předpovídá kouč František Straka. „Neskutečný srdcař, má drajv. Ponaučil se z chyb, stejně jako já," poukazuje populární Franz.

Řepka je jinak nadšený, že Sparta je po dlouhé době ještě v březnu ve hře o mistrovský titul. Chválí trenéra Briana Priskeho, proti Dánovi hrával v Anglii.

„Možná uděláme double, ať se všichni připraví!" doufá Řepka.

Více v naší reportáži.

Reklama

Související témata: