Hlavní obsah

Rvačka na hřišti skončila tragicky. Fotbalista vážným zraněním podlehl

Obrovskou tragédií skončila hromadná bitka fotbalistů během amatérského zápasu v USA. K incidentu došlo před dvěma týdny na hřišti střední školy v kalifornském městě Oxnard. Devětadvacetiletý Misael Sanchez bojoval několik dní v nemocnici o život. Lékařům se ho ale zachránit nepodařilo.

Foto: gofundme.com

Amatérský fotbalista Misael Sanchez na archivním snímku.

Článek

Emoce na hřišti vyvolalo sporné rozhodnutí sudího. Hráči se po něm pustili do hromadné šarvátky, vzduchem létaly pěsti. Zapojit do bitky se dokonce měli i diváci zápasu.

Podle zámořského serveru TZM mělo přímo Sancheze napadnout hned několik z nich. Při příjezdu záchranky byl fotbalista v bezvědomí, měl několik vážných zranění, zejména v oblasti hlavy. Zdravotníci ho urychleně transportovali do nedaleké nemocnice.

Po patnácti dnech hospitalizace jeho rodina oznámila, že muž boj o život prohrál. Přesnou příčinu smrti určí až soudní pitva.

Oxnardská policie zadržela 46letého muže, který se měl rvačky aktivně účastnit. Po ostatních podezřelých úřady nadále pátrají.

Na internetu mezitím vznikla sbírka, pomocí níž žádá rodina veřejnost o finance na Sanchezův pohřeb. Zatím se vybralo v přepočtu přibližně 600 000 korun.

Reklama

Související témata: