Hlavní obsah

Šokující zkrat! Zezadu zaútočil na křehkou blondýnku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drsný a zbabělý útok. Fotbalista úplně ztratil rozum. Zběsile zaútočil na osobu, která působila v rozhodcovské roli. A ani si příliš nelámal hlavu s tím, že je to žena. Mimořádný incident se přihodil během zápasu argentinské regionální ligy mezi amatérskými týmy Garmense a Deportivo Independencia.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Ilustrační foto.

Článek

Žádný ohled nebrali fotbalisté na křehkou blondýnku. Třicetiletá sudí Dalma Cortadiová přerušila hru a nekompromisně karetně řešila vzniklou situaci. K velké nelibosti hráčů Garmense. Rázně se s ní šel vypořádat především Cristian Tironé.

Rozběhl se přímo k nic netušící výrazně menší rozhodčí a zákeřně zezadu ji pěstí udeřil do hlavy. Šla k zemi. Při rychlém sledu událostí ji nestačil ubránit ani mužský kolega a ani další dáma v rozhodcovském.

Emoce ovšem plály dál, zuřícího násilníka musel obklopit houf spoluhráčů, pořadatelů a dalších přítomných, aby ho odvlekli. Byl zatčen.

Cortadiovou ošetřili v nemocnici, vážnější zranění zjištěna nebyla.

Hned se také ozvaly hlasy, aby byl čtyřiatřicetiletý Tironé doživotně distancován. Šílený zkrat odsoudil i jeho vlastní klub.

„Vyjadřujeme solidaritu s rozhodčí, která byla napadena, omlouváme se," stojí v prohlášení Garmense s tím, že ´se zavazuje pokračovat v práci na vymýcení násilí ve všech jeho formách a posilování hodnot, jako jsou disciplína, kamarádství, odhodlání a především respekt a tolerance´.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články