Hlavní obsah

Sparta získala futsalového Modriče!

Praha

Hotovo. Mozek chorvatské reprezentace bude nosit v následující sezóně rudý dres Sparty. Tedy té futsalové. Tamnímu klubu se pro příští sezónu upsal Tihomir Novak, jeden z nejlepších chorvatských futsalistů současnosti. „Pokud je Modrič motorem fotbalové reprezentace, tak Novak je Modričem té futsalové. Pevně věřím, že bude i Modričem Sparty," věří trenér Beni Simitči.

Foto: Sport.cz

Posilou futsalové Sparty se stal Chorvat Tihomir Novak, který je přirovnáván ke slavnému krajanovi z fotbalového světa. Je prý Lukou Modričem chorvatské futsalové reprezentace.

Článek

Sparta si věhlasnou posilu vyhlédla s náležitým předstihem a s hráčem jednala. Vše se ale drželo v tajnosti. Stejně tak jako v případě Srba Mladena Kociče. „Ten se nakonec rozhodl, že ještě jednu sezónu zůstane v ruské Ťumeni, ale slíbil, že příští rok už chce hrát zase v jednom týmu s Novakem, se kterým hrál v Nacionalu Záhřeb," prozradil Simitči na internetových stránkách klubu.

Na chorvatskou hvězdu se ale fanoušci mohou těšit. „Tiho je mozek hry. Playmaker svého týmu. Byl u všech úspěchů chorvatské reprezentace, a proto není divu, že jsem o jeho služby usiloval," řekl sparťanský kouč. "Věřím, že bude dělat radost nejen sparťanským fanouškům, ale všem příznivcům českého futsalu."

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG