Hlavní obsah

Straka po čtyřech měsících skončil v egyptském angažmá

Ismailia

Trenér František Straka skončil po necelých čtyřech měsících na lavičce egyptského fotbalového celku Ismaily. Informoval o tom iSport.cz. Osmapadesátiletý kouč, jenž s klubem podepsal smlouvu na rok a půl, převzal tým na konci prosince na devátém místě tabulky. V devíti ligových zápasech ale mužstvo pod jeho vedením jen dvakrát vyhrálo a kleslo na desátou příčku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

František Straka

Článek

V pěti zápasech uhráli svěřenci českého trenéra jen remízu, naposledy ve středu ztratili vedení 2:0 v domácím duelu s týmem Smouha a remizovali 2:2. Ismailia navíc skončila i v domácím poháru.

Před nástupem na lavičku Ismailie byl Straka bez trenérského angažmá od října 2014, kdy byl odvolán od fotbalistů Slovanu Bratislava. V minulosti vedl pražské rivaly Spartu i Slavii, Teplice, Plzeň, České Budějovice, Příbram, Ružomberok, německý Ahlen a jako kouč působil také v Polsku, Rakousku a na Krétě. V jednom utkání trénoval rovněž českou reprezentaci.

Reklama

Související témata:
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.