Hlavní obsah

To se nepovedlo! Budoucí chlouba Slovenska je světu pro smích, co se stalo?

Vysněný Národní stadión bude chloubou Slovenska. A taky místem, kde se bude fotbalová reprezentace prát o postup na evropské i světové šampionáty. Stavba se sice teprve realizuje, ale o reklamu už má postaráno. O stadiónu se mluví po celém světě. A radost z toho na Slovensku nemají. Na veřejnost pronikly informace, že na stadiónu budou místa, z nichž nebude vůbec vidět na hřiště.

Foto: Sport.cz

Národní stadión v Bratislavě se sice teprve staví, ale o reklamu má ve světě postaráno už nyní.

Článek

Podle dostupných informací bude míst, z nichž nebude vidět na hřiště, několik desítek a nebudou se počítat do kapacity stadiónu (22 500 míst). Podle serveru topky.sk budou zmíněná místa, nacházející se vedle VIP lóží, mít jen vizuální efekt. Co přesně si pod tím představit? Stačí se podívat na příspěvky fanoušků, i na Slovensku si po zveřejnění informace dělají z nastalé situace legraci.

„Na těch místech se prostě bude jen poslouchat," píše v ironickém příspěvku jeden z fanoušků. Další přidává nápad, že zmíněná místa by měli využít právě hosté z VIP tribun, pro než jsou sportovní zápasy často jen příležitostí ke zviditelnění a zvýšení popularity.

Nicméně je nutné rovněž připomenout, že podobná místa lze najít třeba i na slavném Santiago Bernabeu, kde hraje Real Madrid.

Reklama

Související témata: