Hlavní obsah

Trenky dolů! Prvoligový fotbalista se snažil rozhodit soupeře penisem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se hráči snaží zabránit soupeři, aby dal gól, to je asi jedním ze základních principů hry. Mnohdy se uchýlí k nedovoleným zákrokům, po kterých může přijít žlutá nebo červená karta. To, co předvedl kolumbijský fotbalista Santa Fe Geisson Perea v zápase první ligy proti Jugaures de Cordoba, však nemá obdoby. Během soupeřova rozehrání volného kopu si stáhl trenky a začal mávat na soupeře penisem, čímž se ho snažil rozhodit.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbal - ilustrační foto.

Článek

To se jen tak nevidí! V zápase první kolumbijské ligy mezi Jugaures de Cordoba a Santa Fe se stalo něco nečekaného. Domácí měli v úvodních minutách rozehrávat volný kop, takže se hosté postavili do zdi, kterou tvořil i obránce Geisson Perera.

Ten však najednou stáhl trenky a na soupeře začal ukazovat penis, zřejmě v domnění, že ho jeho chlouba rozhodí a on netrefí. No co se nestalo. Moment dokonale zachytily televizní kamery, všimli si ho snad všichni lidé na stadionu, tedy snad kromě rozhodčího, který stál jen kousek od nestydatého stopera a nijak ho za jeho chování nepotrestal.

Hráč Jugaures opravdu volný kop neproměnil, takže se zdálo, že taktika vyšla. Hostům to ale bylo stejné málo platné. V první půli neproměnili penaltu a Aristizabal Juan se ve druhé půli za stavu 1:1 nechal během zhruba třinácti minut strávených na hřišti vyloučit. Domácí v nastaveném čase přidali druhý gól a mohli se radovat z vítězství 2:1.

Fanoušci na sociálních sítích po zápase rozebírali onen inkriminovaný moment s penisem a volali po dodatečném trestu pro nestoudného stopera. Žádný trest však zatím nepřišel.

Reklama

Související témata:
Penis
Přirození
  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.