Hlavní obsah

VIDEO: Beckham se na hřišti porval s protihráčem

Jak se dá zastat spoluhráče, ukázal v sobotním zápase americké MLS slavný fotbalista Los Angeles Galaxy David Beckham. Ten se v utkání proti Dallasu zapojil do šarvátky, během níž chytil pod krkem Daniela Hernandeze. Ani Beckham, ani Donovan, jehož se zkušený Angličan zastal, se však za účast v roztržce disciplinárnímu trestu patrně nevyhnou.

Článek

Útočník LA Landon Donovan v utkání proti Dallasu, které jeho celek prohrál vysoko 3:6, nakopl středopolaře hostů Davida Ferreiru, načež vznikla mela. Stranou nechtěl zůstat ani Donovanův spoluhráč Beckham, jenž v tu ránu chytil pod krkem Hernandeze.

Oba kohouty museli od sebe odtrhnout až jejich trenéři. Ani jeden z dvojice zaklíněných hráčů se nechtěl po zápase k incidentu vyjadřovat. Výrok trenéra domácích Bruce Areny je ovšem více než výstižný. „Bylo by lepší, kdybychom takovýto zápal ukázali během hry s míčem,“ posteskl si kouč Galaxy.

Porážka 3:6 se zapsala jako historicky největší v dějinách klubu. Doposud tým Los Angeles inkasoval nejvíce pět branek. O to víc je tento debakl zajímavější, protože celek Davida Beckhama do soboty neinkasoval dlouhých 306 minut.

Reklama

Související témata: