Hlavní obsah

VIDEO: Šílený vlastňák! Belgický fotbalista položil základy fatální porážce svého týmu

Genk

„Vážně se to stalo?“ mohlo problesknout hlavou belgického fotbalisty De Bocka po vsítění neuvěřitelného vlastního gólu. Obrovská smůla bruggského obránce nakonec položila základ vítězství Genku, které mělo pro Bruggy fatální následky.

Neskutečný vlastní gól belgického obránce.

 
Článek

Na moment z 25. minuty čtvrtečního zápasu svých Brugg proti Genku nebude jednadvacetiletý Laurens De Bock vzpomínat s nostalgií. Svůj první zásah v sezóně si jistě představoval jinak...

Soupeř kopal rohový kop, bruggské obraně se ale prvotní hrozbu podařilo odvrátit. Míč si nicméně našel cestu zpět do nebezpečného prostoru, odkud se ho právě De Bock snažil vykopnout. Balón ale, možná i s přispěním dotírajícího protivníka, trefil tak zvláštně, že ho poslal za vlastního brankáře.

Bruggy dokázaly již za sedm minut vyrovnat, z utkání však odcházel šťastnější Genk, který nakonec zvítězil 3:2. Bruggské mužstvo tím přišlo o naději na zisk titulu, k němuž má namířeno bruselský Anderlecht. Téměř desetileté čekání na mistrovské oslavy se tak Bruggám ukončit nepodařilo.

Reklama

Související témata: