Hlavní obsah

Za hranou všeho. Fotbalista Chebu srazil soupeře pěstí, brutálně ho mlátil i na zemi

Doslova v nechutnou scénku se proměnil závěr víkendového utkání krajského přeboru Karlovarského kraje mezi domácí Toužimí a Chebem. V posledních minutách zápasu jeden z hostujících fotbalistů pěstmi napadl domácího hráče, kterého mlátil i v okamžiku, kdy napadený ležel bezmocně na zemi.

Foto: facebook.com/KVfotbal

Brutální napadení fotbalisty Toužimi

Článek

Zápas 24. kola Karlovarského hraje mezi domácí Toužimí a hostujícím Chebem sliboval urputnou bitvu dvou týmů ze dna tabulky. Toužim, které patří ve čtrnáctičlenné tabulce dvanácté místo, hostila jen o příčku lépe postavený Cheb.

V dramatickém duelu se lépe vedlo domácím, kteří drželi těsně před koncem náskok 3:2. V  závěru utkání se však odehrála scénka, která šokovala všechny přítomné.

Po jednom ze soubojů zůstal na půlící čáře ležet jeden z hostujících hráčů. Na domnělého viníka si počíhal chebský protivník, který srazil domácího borce k zemi a ležícího fotbalistu napadl pěstmi.

Rozjetý hlavní agresor se nehodlal uklidnit ani po zásahu dalších domácích fotbalistů, kteří ho od ležícího nešťastníka odtrhli. Až trojici rozhodčích se podařilo celou situaci uklidnit.

Hlavní arbitr popsal celou událost v zápisu po utkání takto: "Červená karta během zápasu, hrubé nesportovní chování, Fyzické napadení soupeře v nepřerušené hře. Udeření protihráče pěstí zezadu a poté opakované udeření pěstí velkou intenzitou, který již ležel na zemi."

O dalším potrestání chebského fotbalisty se bude teprve rozhodovat.

Reklama

Související témata: