Hlavní obsah

Zranění ho vyhnala z ligy, sparťan Kadlec už ale zase střílí góly

Praha

Útočník Václav Kadlec je zpátky na hřišti a už zase střílí góly. Nekonečná zranění sice letos v únoru zabrzdila jeho profesionální kariéru, teď si ale sedmadvacetiletý borec, který prošel Bohemians, Spartou a zakopal si i v Německu, opět užívá fotbalu. V dresu Červených Janovic válí po boku exsparťana Tomáše Řepky a dalších známých tváří ve třetí třídě na Kutnohorsku. Při premiéře přispěl gólem k výhře nad Tupadly B 3:1 na jejich hřišti.

Foto: Sport.cz

Útočník Václav Kadlec sice ukončil v únoru profesionální kariéru, teď nastoupil alespoň v nižší soutěži za Červené Janovice a hned se zapsal mezi střelce.

Článek

„Výhra a dobrej první zapas po osmi měsících. I když teda o pár úrovní níž, ale aspoň něco. Tak příští týden zase," okomentoval fotbalista premiéru v nižší soutěži. Do sítě soupeře se trefil v 61. minutě, odehrál 85 minut. Dva góly vstřelil z pokutových kopů Tomáš Panenka, syn legendárního Antonína Panenky.

Už před víkendovým zápasem avizoval posilu na sociálních sítích Tomáš Řepka a na sparťana v dresu Červených Janovic se moc těšil. „Vítám ve svým týmu Vaška Kadlece a těším se na premiéru s ním a Martinem Jiránkem a Tomem Panenkou, Štěpánem Kacafírkem a zbytkem týmu, Bude pořádnej fotbal," lákal fanoušky řízný stoper. Nakonec jich na utkání přišlo 125.

Tomáš Řepka přilákal rekordní návštěvu v Červených Janovicích. Svému týmu pomohl k výhře 11:1Video: Sport.cz

Červené Janovice odehrály sedm zápasů, šest z nich vyhrály. V tabulce jim patří s 18 body druhé místo, skóre mají 37:13. Horní Bučice na první příčce mají o tři body více.

Reklama