Hlavní obsah

Anglický reprezentační gólman Hart bude hostovat ve West Hamu

Londýn

Brankářská jednička anglické fotbalové reprezentace Joe Hart bude chytat za West Ham United. Třicetiletý gólman jde do londýnského celku na roční hostování z Manchesteru City. V minulé sezóně hostoval v FC Turín.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Joe Hart ještě v barvách Manchesteru City.

Článek

"Důležité je pro mě pravidelně hrát a příležitost chytat za West Ham je úžasná. Vážně se těším na návrat do Premier League a na působení v tak velkém klubu," řekl Hart.

Dvojnásobný vítěz anglické ligy s Manchesterem City nenašel důvěru u trenéra Josepa Guardioly a minulou sezónu strávil v Itálii. Situace se nezměnila a Manchester s ním nadále nepočítal, proto se brankář s 71 reprezentačními starty rozhodl pro nabídku West Hamu.

"Ačkoli jsem musel znovu odejít na hostování, Manchester City bude mít vždy speciální místo v mém srdci. Zejména fanoušci. Nikdy se nezmění, co ke klubu cítím. A bude zajímavé si proti nim zahrát," řekl Hart. V lize sice proti Manchesteru City hrát nesmí, ale oba celky se potkají už v letní přípravě.

V minulé sezóně se v brance West Hamu střídali Španěl Adrián a Ir Darren Randolph, s nimiž se Hart utká o post jedničky.

Reklama

Související témata: