Hlavní obsah

Antony se po obvinění z napadení několika žen vrátil k týmu Manchesteru United

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilský útočník Antony se po dvou týdnech vrátil do kádru Manchesteru United. Klub o tom informoval na webu. Třiadvacetiletý fotbalista tým dočasně opustil kvůli podezření z napadení několika žen.

Foto: Andrew Couldridge, Reuters

Brazilský útočník Antony

Článek

„Obvinění se poprvé objevila v červnu a Antony od té doby spolupracuje s policií v Brazílii i tady ve Spojeném království. Nyní jsme jako jeho zaměstnavatel rozhodli o návratu do přípravy s prvním týmem,“ uvedlo vedení United v prohlášení.

Antony byl nejprve v září vyřazen z brazilské reprezentace pro dva kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa poté, co policie začala vyšetřovat tvrzení jeho bývalé přítelkyně Gabriely Cavallinové, že ji fyzicky napadl.

Útočníka poté z napadení obvinily ještě dvě další ženy a vedení United mu dalo volno, aby mohl plně spolupracovat s policií v Manchesteru a Brazílii. Bývalý hráč Sao Paula nebo Ajaxu, který jakékoliv provinění odmítl, nebyl zatím obviněn ani zatčen.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.