Hlavní obsah

Bergamo získalo z Juventusu beka Romera a prodalo ho za trojnásobek Tottenhamu

Řím

Argentinský obránce Cristian Romero přestoupil z Juventusu do Bergama, kde už v minulé sezoně hostoval. Atalanta uplatnila na třiadvacetiletého fotbalistu opci a zaplatí za něj 16 milionů eur (přes 406 milionů korun). V Bergamu však Romero pokračovat nebude, protože klub ho obratem prodal do Tottenhamu za trojnásobnou cenu. Podle italských médií obdrží 55 milionů eur a dalších až pět milionů může získat na bonusech.

Foto: Profimedia.cz

Argentinský obránce Cristian Romero přestoupil z Juventusu do Bergama, kde už v minulé sezoně hostoval. Následně jej ale klub prodal do Tottenhamu.

Článek

Pětinásobný reprezentant Argentiny, s kterou vyhrál nedávnou Copu América, pomohl v uplynulém ročníku Serie A Bergamu k třetímu místu a byl vyhlášen nejlepším obráncem soutěže.

Juventus koupil rodáka z Córdoby v roce 2019 za 26 milionů eur z Janova, kde ho však nechal dál hostovat. Za turínský klub Romero nikdy nenastoupil.

Bergamo dnes také získalo z Juventusu tureckého obránce Meriha Demirala na hostování s opcí na přestup. Třiadvacetiletý hráč přišel do Turína předloni ze Sassuola a získal se "Starou dámou" italský titul i pohárový triumf.

Reklama

Související témata: