Hlavní obsah

Chelsea rýpe do Manchesteru United! Vede si skvěle. Poskočil ze šesté na šestou příčku

Londýn
Aktualizováno

V pondělí se fotbalová Anglie bude těšit na souboj gigantů Chelsea a Manchesteru United v rámci čtvrtfinále FA Cupu. Špičkování slavných klubů už ale s předstihem začalo. Do citlivého místa fanoušků United si dokonce rýply i oficiální stránky Blues.

Foto: Peter Nicholls, Reuters

Cesc Fábregas z Chelsea oslavuje gól.

Článek

Svěřenci trenéra Joseho Mourinha se totiž navzdory úctyhodné sérii sedmnácti zápasů bez porážky v lize v řadě nemohou vymanit ze šesté příčky, která zdaleka neodpovídá ambicím slavného klubu.

„Pondělní pohárový soupeř si užívá v lize dlouhou sérii bez porážky, která se táhne už od října. To mu pomohlo ke skoku ze šestého až na šesté místo. Poslední porážka utrpěl pochopitelně na Stamford Bridge, kde při vítězství 4:0 zaznamenal už po 29,6 sekundách dosud nejrychlejší gól sezóny Pedro," uvádí stránky londýnského klubu.

Chelsea momentálně tabulku Premier League jasně vede a míří za mistrovským titulem. Manchester United má za sebou těžký čtvrteční duel v Rostově (1:1) a zdlouhavý noční návrat domů.

Mourinho však neplánuje, že by na Stamford Bridge do pohárového souboje poslal náhradníky. „V pondělí rozhodně nenastoupíme s týmem Nickyho Butta (šéfa mládežnické akademie MUFC). Na to je Manchester United příliš velký klub, vždyť je to poslední vítěz téhle soutěže," prozradil portugalský kouč.

Reklama

Související témata: