Hlavní obsah

De Gea zase neotřesitelnou jedničkou Manchesteru. Tady je důkaz

Londýn

V loňské sezóně držel David de Gea fotbalisty Manchesteru United nad vodou a stejně je tomu i v novém ročníku Premier League. Španělský brankář zahnal myšlenky na nezdařilý přestup do Realu Madrid a už se plně koncentruje na své výkony. Spoluhráči se mohou spolehnout, že v pravou chvíli vytasí perfektní zákrok. Jako v nedělním duelu 6. kola na hřišti Southamptonu (United vyhráli 3:2).

Foto: Sport.cz s použitím Reuters, Sport.cz

Ilustrační fotografie.

Článek

Domácí Saints kopali rohový kop, na který si nejvýše vyskočil Portugalec Fonte, jenže radost mu překazil De Gea. Skvělým reflexivním zákrokem na brankové čáře nedovolil domácímu kapitánovi skórovat. Byl jeho zákrok tím opravdu nejlepším?

O víkendu byly v anglické lize k vidění i další parádní kousky, Petr Čech z Arsenalu se bohužel do pětice nejlepších nedostal. Naopak v permanenci byl gólman Aston Villy Brad Guzan, kterého najdete v sestřihu hned dvakrát. Parádním vyškrábnutím střely Saka se prezentoval Hugo Lloris z Tottenhamu, hodně práce měl i Brazilec Heurelho Gomes z Watfordu, který měl co dělat s projektilem Nizozemce Janmaata.

Který zákrok brankáře se vám nejvíce líbil v 6. kole Premier League?
Brad Guzman (proti hlavičce Rondona)
1,7 %
Hugo Lloris
11,7 %
Heurelho Gomes
1,8 %
Brad Guzman (proti střele Fletchera)
2,9 %
David de Gea
81,9 %
Celkem hlasovalo 2779 čtenářů.

Reklama

Související témata: